Sponsored

Lirik Lagu Despaijo Via Vallen

2017-12-20, 11:05:28 WIB  
Ribut | Duglik
Join: , Post :
Lirik Lagu Dezpaijo - Via Vallen

Artis: Via Vallen
Judul: Dezpaijo
Album: The Best Of Via Vallen
Distribusi: Sakura Records Indonesia


jo opo kowe meng ngene terus
nganti anakmu ra keurus
jo gek tobato dolanan togel
timbang bojomu dadi mangkel

jo ngerti uripmu kuwi wes susah
malah senengane golek masalah
mending saiki golek`o kerjo

jo elingo kowe kuwi wong deso
dadi ra usah macak sok londo oooho

jo paijo ninggalke desone lungo ning kutho
modal bondo nekat nggo golek kerjo
mergo bojomu butuh seneng pangen, ora mung digoyang

jo paijo dadi wong ra nduwe pancen nelongso
mangkane sregepo lekmu ngedungo
ben ndang cepet mentas urip rekoso

anak butuh mangan, paijo isone ngutang
uripe sakno tenan, meski akeh pancoban
mugi Gusti Allah paringi kesabaran
ben iso intuk dalan sing padang lan iso kecukupan

iki critane paijo sregep ning jogjakarto
adoh adoh ning kuto niate golek kerjo
ketemu karo koncone sing jenenge bambang
konco soko deso sing wis dadi juragan

akhire saiki paijo wis entuk gawean
ra ketok kerjone paijo bakulan utang
alhamdulillah saiki wis iso cukupan
arep mangan paijo wis ra usah ngutang

paijo paijo dasare wong deso
senenange mangan telo, hobine mbribike rondo
opo isih kurang nduwe bojo sing sabar
sing iso nerimo kelakuanmu sing kurang ajar

paijo paijo cek ndang kowe tobato
nyuwuno ngapuro karo gusti ingkang kuoso
elingo sesuk nek kowe wis tuwo
akehke sodakoh selagi urip ning dunyo

jo paijo ninggalke desone lungo ning kutho
modal bondo nekat nggo golek kerjo
mergo bojomu butuh seneng pangen, ora mung digoyang

jo paijo dadi wong ra nduwe pancen nelongso
mangkane sregepo lekmu ngedungo
ben ndang cepet mentas urip rekoso

anak butuh mangan, paijo isone ngutang
uripe sakno tenan, meski akeh pancoban
mugi Gusti Allah paringi kesabaran
ben iso intuk dalan sing padang lan iso kecukupan oh paijo