Sponsored

Lirik Lagu Mbukak Jaitan Via Vallen

2017-12-20, 11:21:04 WIB  
Ribut | Duglik
Join: , Post :
Lirik Lagu Mbukak Jaitan - Via Vallen

Artis: Via Vallen
Judul: Mbukak Jaitan
Album: Single
Distribusi: Mega Record

Tatu mbeset ati iki
Banyu moto deres mili ing pipi
Yen ngelingi lakon uripku iki
Ra pisan pindo diloro ati

Ambyar saiki wis ambyar
Janji tresno amung dadi kenangan
Duduhono salahku iki opo
Kowe tego mentolo medotne tresno

Loro sewu dadi siji ning njero ati
Kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
Tapi balesane njerukno tatu ati

Loro sewu dadi siji ning njero ati
Kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
Tapi balesane njerukno tatu ati

Loro sewu dadi siji ning njero ati
Kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
Tapi balesane njerukno tatu ati
Tapi balesane njerukno tatu ati