Sponsored

Lirik Lagu Urip Dewe Via Vallen

2017-12-20, 11:12:13 WIB  
Ribut | Duglik
Join: , Post :
Lirik Lagu Urip Dewe - Via Vallen

Artis: Via Vallen
Judul: Urip Dewe
Album: Single
Distribusi: Mega Record

Opo pancen
Uwes dadi garisku
Nglakoni urip dewe
Tanpo ono sliramu

Koyo lagi wingi
Sliramu ngucapne janji
Sehidup semati
Amung ono ing lati

Mugo uripmu
Biso seneng
Biso tentrem
Sesanding wong liyo

Aku nerimo
Paribasan ning dunyo
Nglakoni urip dewe
Tanpo ono sliramu

Tetep tak lakoni
Kanti ikhlase ati
Masio tak rasakno
Perih sesek neng njero ati

Mugo uripmu
Biso seneng
Biso tentrem
Sesanding wong liyo

Aku nerimo
Paribasan ning dunyo
Nglakoni urip dewe
Tanpo ono sliramu

Tetep tak lakoni
Kanti ikhlase ati
Masio tak rasakno
Perih sesek neng njero ati