Sponsored

Lirik Lagu Loro Ati Nella

2017-12-21, 12:37:23 WIB  
Ribut | Duglik
Join: , Post :
Lirik Lagu Loro Ati Nella

Penyanyi : Nella Kharisma

loro ati iku mesti sing biso sun pungkiri
ngersulo pastine ono apuwo

kepati pati sun belani
welas nyang riko setengah mati
mergane sun ditinggal ngeliyo

rumongso sing ono artine
rumongso sing ono kanggone
genengno isun urip dewekan

mergo awak riko ninggalaken isun
manise janji sing tau nepati
saikine riko kepilu wong liyo
hang lebih sugih teko awak isun

opo eling riko jaman semono
bisone nangis njaluk dipacari
serto kelaksanan riko sun dampingi
mungkur sedot isun dipancal

loro ati iku mesti sing biso sun pungkiri
ngersulo pastine ono apuwo

kepati pati sun belani
welas nyang riko setengah mati
tibane sun ditinggal ngeliyo

rumongso sing ono artine
rumongso sing ono kanggone
genengno isun urip dewekan

dasare wis mulo riko batang koang
motone iko dung weruh picis
sing peduli maning wis wayah umure
sikat bain kok yo dirawati

yo sing paran paran mulo nasipe
nyoba setia malah ditinggal
isun mung dedungo njaluk marang gusti
mugo mbisuke nemu balese

loro ati iku mesti sing biso sun pungkiri
ngersulo pastine ono apuwo

dinggo paran maning isun pikiri
lare hang nggawe tatune ati
tiwas bain gering loro nong pikiran
gulakane mati enom

ono dunyo iki sing riko dewekan
hang nduwe welas apik atine
titenono bain ono liyo dino
sun olih ganti lebih nyang riko

loro ati iku mesti sing biso sun pungkiri
ngersulo pastine ono apuwo

kepati pati sun belani
welas nyang riko setengah mati
tibane sun ditinggal ngeliyo

rumongso sing ono artine
rumongso sing ono kanggone
genengno isun urip dewekan

Lihat Video